fbpx
Палмова захар

Къде се крие разликата между палмовата захар и кокосовата захар? Кокос и палма – повечето [...]

Кокосова захар

 Извлича се не от плодовете на кокоса, а от нектара, съдържащ се в цветовете на [...]

Еритритол

Еритритолът е бял кристал, познат със своя характерен сладък вкус. Предпочитан подсладител при балансиран хранителен [...]

Кокосово масло

Кокосовото масло е растителна мазнина, извличана от ядката на кокосовия орех. В тропиците това е основната мазнина, [...]

Какаово масло

Какаовото масло е бледожълта, годна за консумация мазнина, извлечена от какаовите зърна. Използва се за производство на шоколад , [...]

Ябълково брауни (кето)

Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки 1 пакет [...]

Лешникова нуга с 3 съставки

Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки 150гр лешников [...]

Бързи овесени барчета само 2 съставки

Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки 3 средно [...]

Брауни от тиквичка (веган)

Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки 2 средно [...]

Смути с пъпеш и праскова

Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки Резен пъпеш [...]

Торта „Дунавски вълни“

Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Тесто за торта: [...]

Безглутенов сладкиш с праскови (кето)

Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки: 4 нектарини/ [...]

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.