Палмова захар
Къде се крие разликата между палмовата захар и кокосовата захар? Кокос и палма – повечето [...]
Кокосова захар
Извлича се не от плодовете на кокоса, а от нектара, съдържащ се в цветовете на [...]
Еритритол
Еритритолът е бял кристал, познат със своя характерен сладък вкус. Предпочитан подсладител при балансиран хранителен [...]
Кокосово масло
Кокосовото масло е растителна мазнина, извличана от ядката на кокосовия орех. В тропиците това е основната мазнина, [...]
Какаово масло
Какаовото масло е бледожълта, годна за консумация мазнина, извлечена от какаовите зърна. Използва се за производство на шоколад , [...]
Ябълково брауни (кето)
Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки 1 пакет [...]
Лешникова нуга с 3 съставки
Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки 150гр лешников [...]
Бързи овесени барчета само 2 съставки
Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки 3 средно [...]
Брауни от тиквичка (веган)
Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки 2 средно [...]
Смути с пъпеш и праскова
Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки Резен пъпеш [...]
Торта „Дунавски вълни“
Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Тесто за торта: [...]
Безглутенов сладкиш с праскови (кето)
Сътворено от Tanya’s crafts. С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин. Съставки: 4 нектарини/ [...]