fbpx

Banana bread или бананов кекс

Бананов хляб “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

#vegan #glutenfree #lactosefree #sugarfree

Съставки:

2 банана

2 с.л. кокосова захар

1 с.л. кокосово масло Dr. Keskin

1 с.л. ябълков оцет

200 гр. Оризово брашно Dr. Keskin

1 ч.л. сода

1ч.л. бакпулвер

Приготвяне:

Намачкваме бананите на пюре. Добавяме маслото, кокосовата захар и ябълковия оцет, след което добавяме и сухите съставки.

Разбъркваме добре и изсипваме в правоъгълна форма за кекс, предварително постлана с хартия за печене.

Печем на 180 градуса за 40 минути.

Препоръки:

Можете да използвате пшенично брашно или комбинация – брашно от просо и брашно от ябълка.

Приятно похапване!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.