Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
#vegan #glutenfree #lactosefree #sugarfree
Съставки:
2 банана
2 с.л. кокосова захар
1 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
1 с.л. ябълков оцет
200 гр. Оризово брашно Dr. Keskin
1 ч.л. сода
1ч.л. бакпулвер
Приготвяне:
Намачкваме бананите на пюре. Добавяме маслото, кокосовата захар и ябълковия оцет, след което добавяме и сухите съставки.
Разбъркваме добре и изсипваме в правоъгълна форма за кекс, предварително постлана с хартия за печене.
Печем на 180 градуса за 40 минути.
Препоръки:
Можете да използвате пшенично брашно или комбинация – брашно от просо и брашно от ябълка.
Приятно похапване!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft