fbpx

Шоколадови бонбони в бяло

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки

  • 100 гр. какаово масло dr.Keskin
  • 1 с.л. кокосово масло dr.Keskin
  • 4 с.л. сухо кокосово мляко dr.Keskin
  • 1-2 с.л. агаве/мед
  • щипка сол

Приготвяне

  1. Какаовото масло разтопяваме като поставим бурканчето в топла вода (около 38 градуса).
  2.  Добавяме към него останалите съставки и добре разбъркваме.
  3. Изливаме във форма за шоколад или форма за бонбони… ако нямате такива използвайте силиконови форми за мъфини като пълните до 1/3 от формата.
  4. Оставяме във фризера за няколко часа или една нощ да стегнат.

Приятен апетит!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук
https://keskin.bg/shop/

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук

https://www.tanyascrafts.com

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.