fbpx

Тиквено шоколадов крем

Тиквено шоколадов крем “Д-р Кескин”

Идея от Tanya’s crafts за: *вкусен/ *веган/ *сезонен десерт

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки за тиквения крем:

  • Печена тиква
  • 1 кен кокосово мляко
  • Сироп от фурми Dr. Keskin / кленов сироп
  • агар-агар

Приготвяне:

Пасираме всички съставки с изключение на агар-агара. Разтваряме агар-агар според инструкциите на опаковката. Смесваме тиквената смес с агар-агара.

Оставяме в хладилника и се залавяме с приготвянето на шоколадовия крем.

Съставки за шоколадовия крем:

  • 100 гр. кашу Dr. Keskin
  • 2с.л. какао
  • 1/2 кен кокосово мляко
  • 3 с.л. захар (мусковадо Dr. Keskin /кокосова)

Приготвяне:

Слагаме всичко в кухненски робот/ блендера и блендираме до получаване на хомогенна смес. Разпределяме в чашите с тиквен крем. Връщаме в хладилника.

Консумираме в приятна компания!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.