fbpx

Малинов кейк (кето веган)

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин

Съставки

  • 4 с.л. кокосова захар /еритритол dr.Keskin
  • 1 и 1/2 ч.ч. соево мляко
  • около 1 ч.ч. малини (може и размразени)
  • 2 с.л. натрошено ленено семе dr.Keskin
  • 3 с.л. чия dr.Keskin
  • 3 с.л. кокосово брашно dr.Keskin
  • 1 с.л. кокосово масло dr.Keskin
  • Ягодов конфитюр с фруктоза dr.Keskin за намазване

Приготвяне

  1. Смесваме малините с натрошения лен и разбъркваме
  2. Добавяме останалите съставки.
  3. Изсипваме в намаслена стъклена тавичка с кокосово масло

Печем на 170 градуса за около 30 мин. и внимаваме да не прегори.

Приятен апетит!

>>>https://keskin.bg/shop/

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук

>>>https://www.tanyascrafts.com

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.