fbpx

Къпиново-малинов кейк с бадемово брашно или пулпа от бадем

Къпиново-малинов кейк с бадемово брашно “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

  • 2 ч.ч. бадемово брашно Dr. Keskin (или пулпа от бадем)
  • 2 ч.ч. оризово брашно Dr. Keskin
  • 2 с.л. какао
  • 3 с.л. сироп от фурми Dr. Keskin
  • 2 ч.л. бакпулвер
  • 100 мл. бадемово мляко
  • 2 с.л. чия Dr. Keskin
  • Шоколад “Trapa” със стевия
  • шепа къпини и малини
Къпиново-малинов кейк с бадемово брашно и чия семена “Д-р Кескин”

Приготвяне:

Бадемовото брашно (пулпата от бадем) смесваме с всички останали съставки.

Оставяме да престои поне 10-15 минути и изсипваме във форма за печене, намазана с малко кокосово масло). Печем на 170 градуса за 30-40 минути.

Украсяваме с разтопения шоколад и плодовете.

Къпиново-малинов кейк с бадемово брашно и шоколад Trapa със стевия “Д-р Кескин”

Да ви е сладко!

Къпиново-малинов кейк с бадемово и оризово брашно “Д-р Кескин”

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.