fbpx

Бърз (кето) безглутенов сладкиш с ябълки

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

  • 2 с.л. чия Dr. Keskin + 100 мл вода
  • 1 1/2 ч.ч. натурална зелена елда (смляна) Dr. Keskin
  • 2 средно големи ябълки
  • 10 гр. бакпулвер
  • 3 с.л. ксилитол / еритритол Dr. Keskin
  • 1-2 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
  • 150 мл хладка вода

Приготвяне:

  1. Настъргваме ябълките и към тях добавяме чията и водата. Оставяме за 10 минути.
  2. През това време смиламе елдата в нутрибулет или друг кухненски робот.
  3. Смесваме всички съставки и разбъркваме добре.

Поръсваме с филирани бадеме Dr. Keskin за хрупкавост.

Печем на 170 градуса за 30-40 минути.

Да ви е сладко!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук
👉👉👉 https://keskin.bg/shop/

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук
👉👉👉  https://www.tanyascrafts.com

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.