fbpx

Баница с булгур, спанак и тофу

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин

Съставки за плънката

  • Накиснат от вечерта булгур – около 200-250гр
  • Спанак 200гр
  • Тофу 100гр, на кубчета
  • Подправки: хималайска сол dr.Keskin, шарена сол, чубрица

Приготвяне

  1. Задушаваме булгура на слаб огън до поемане на течността
  2. Добавяме тофуто и спанака няколко минути преди да свалим от котлона

Сглобяване на баницата

  1. Разстиламе от плънката върху корите
  2. Навиваме на руло
  3. Завиваме на охлюв в тавата

След като извадите от фурната може да намажете с мазнина по избор ако не сте ползвали по време на готвенето.

Да ви е сладко!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук

https://keskin.bg/shop/

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук

https://www.tanyascrafts.com

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.