Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
1 бр. батат
2 с.л. ябълково брашно Dr. Keskin
2 с.л. какао/ рожков
2 с.л. кленов сироп
щедра шипка цейлонска канела
5 мл. суитли стевиа (течна) от Dr. Keskin
2 с.л. кокосови стърготини
1 ч.л. бакпулвер
2 с.л. грахов протеин (по желание)
Приготвяне:
Сваряваме батата, след което го нaмaчкваме с вилица или уред за мачкане на картофи.
Към него добавяме остaнaлите съставки и разбъркваме добре. Получава се меко, лепкаво тесто, от което оформяме бисквитки. Притискаме леко с вилица, за да направим ленти за украса (по желание).
Печем на 170 градуса в загрята фурна за около 30 мин, като наблюдаваме да не изгорим бисквитките.
Похапваме в добра компания с любима напитка – кафе, чай, ядково или друго мляко.
Добър апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft