fbpx

Ябълково-протеинови шоко бисквити с батат

Ябълкови шоко бисквити с батат “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

1 бр. батат

2 с.л. ябълково брашно Dr. Keskin

2 с.л. какао/ рожков

2 с.л. кленов сироп

щедра шипка цейлонска канела

5 мл. суитли стевиа (течна) от Dr. Keskin

2 с.л. кокосови стърготини

1 ч.л. бакпулвер

2 с.л. грахов протеин (по желание)

Ябълкови шоко бисквити с батат и кокосови стърготини “Д-р Кескин”

Приготвяне:

Сваряваме батата, след което го нaмaчкваме с вилица или уред за мачкане на картофи.

Към него добавяме остaнaлите съставки и разбъркваме добре. Получава се меко, лепкаво тесто, от което оформяме бисквитки. Притискаме леко с вилица, за да направим ленти за украса (по желание).

Печем на 170 градуса в загрята фурна за около 30 мин, като наблюдаваме да не изгорим бисквитките.

Похапваме в добра компания с любима напитка – кафе, чай, ядково или друго мляко.

Добър апетит!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft