Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки
- 1 пакет ябълково брашно dr.Keskin
- 1/2 пакет бадемово брашно dr.Keskin
- 2 с.л царевично брашно / нишесте
- 2 ленени яйца (2 с.л лен dr.Keskin + 6 с.л вода)
- 2 и 1/2 ч.ч вода (ако желаете заменете с ядково/растително мляко)
- 2 с.л кокосово масло dr.Keskin
- 2 с.л какао
- 1 бакпулвер
Ако не ви се намира бадемово брашно може да замените овесени трици dr.Keskin или брашно от лимец.
Ако консумирате яйца, може да замените ленените яйца с 2 кокоши.
Приготвяне
- Оставяме сместа за ленените яйца да престои около 10 мин.
- Смесваме сухите съставки.
- Прибавяме водата и кокосовото масло.
- Разбъркваме добре.
- Сместта не трябва да е много гъста и ако се налага можете да добавите още малко от водата/млякото.
- За допълнителна сочност и свежест можете да добавите сезонни плодове (праскови) и/или капки черен шоколад.
Гарнирайте с:
- разтопен шоколад Trapa със стевия
- 1 с.л кокосово масло dr.Keskin
Печем на 180 градуса за около 35-40 мин.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
👉👉👉 https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук
👉👉👉 https://www.tanyascrafts.com