fbpx

Ябълково брауни (кето)

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки

  • 1 пакет ябълково брашно dr.Keskin
  • 1/2 пакет бадемово брашно dr.Keskin
  • 2 с.л царевично брашно / нишесте
  • 2 ленени яйца (2 с.л лен dr.Keskin + 6 с.л вода)
  • 2 и 1/2 ч.ч вода (ако желаете заменете с ядково/растително мляко)
  • 2 с.л кокосово масло dr.Keskin
  • 2 с.л какао
  • 1 бакпулвер

Ако не ви се намира бадемово брашно може да замените овесени трици dr.Keskin или брашно от лимец.

Ако консумирате яйца, може да замените ленените яйца с 2 кокоши.

Приготвяне

  1. Оставяме сместа за ленените яйца да престои около 10 мин.
  2. Смесваме сухите съставки.
  3. Прибавяме водата и кокосовото масло.
  4. Разбъркваме добре.
  5. Сместта не трябва да е много гъста и ако се налага можете да добавите още малко от водата/млякото.
  6. За допълнителна сочност и свежест можете да добавите сезонни плодове (праскови) и/или капки черен шоколад.

Гарнирайте с:

  • разтопен шоколад Trapa със стевия
  • 1 с.л кокосово масло dr.Keskin

Печем на 180 градуса за около 35-40 мин.

Приятен апетит!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук
👉👉👉  https://keskin.bg/shop/

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук 

👉👉👉  https://www.tanyascrafts.com