Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Tanya’s crafts ни представя един модерен прочит на любимата на малки и големи торта – “Шоко бисквитена торта“ в чашка и във веган вариант.
Съставки:
100гр кашу dr.Keskin
около 100 мл. вода
около 50мл. овесено мляко
3 с.л. чия dr.Keskin
1-2 с.л. какао
1-2 с.л. кокосова захар
обикновени бисквити с лимец и кленов сироп “Гризети”
Приготвяне: Блендираме кашуто с водата, овесеното мляко и кокосовата захар. Добавяме чията и разбъркваме. Натрошаваме обикновените бисквити. Изсипваме от шоко крема и поливаме със сироп от фурми. Оставяме да се охлади в хладилник за поне 1 час.
Поднасяме с горски плодове или просто с малка лъжичка.
Приятен апетит!
#sugarfree #dairyfree #vegan
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft