fbpx

„Шоколадови бонбони в бяло“

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

  • 100 гр. какаово масло
  • 1 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
  • 4 с.л. сухо кокосово мляко
  • 1-2 с.л. мед
  • щипка сол Dr. Keskin

Приготвяне:

Какаовото масло разтопяваме на водна баня /във вода с температура около 38 градуса/.

Добавяме към него останалите съставки и разбъркваме добре.

Изливаме във форма за шоколад или форма за бонбони /можете да използвате и силиконови форми за сладки/ мъфини с дупка, като пълните до 1/3 от обема на формата.

Оставяме в хладилник за няколко часа или една нощ да стегнат.

Препоръки:

Ако искате бонбоните да бъдат по-интересни, можете да оставите част от сместа и да добавите към нея какао или рожков за кафяв шоколад.

Да ви е сладко!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук
👉👉👉 https://keskin.bg/shop/

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук
👉👉👉  https://bit.ly/3gPQY4n