fbpx

Хумус с кедрови ядки

Хумус с кедрови ядки, лаваш и зеленчуци “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

  • около 1 купичка сварен нахут
  • около 1ч.ч. от нахутената вода (аквафаба)
  • Сокът на 1/2 или 1 лимон
  • 100 гр. кедрови ядки Dr. Keskin
  • Хималайска сол Dr. Keskin
  • Чесън количеството е по желание.
  • Екстра Върджин зехтин Creta Vita – за поръсване.
Хумус с кедрови ядки “Д-р Кескин”

Приготвяне:

Всички съставки се блендират до получаване на хомогенна смес. Поднасяме хумуса, поръсен със зехтин и червен пипер. Идеален да му се насладите в комбинация с домашно изпечен хляб или лаваш и изобилие от зеленчуци!

Хумус от нахут с кедрови ядки “Д-р Кескин”

Да ви е сладко!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.