Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
- около 1 купичка сварен нахут
- около 1ч.ч. от нахутената вода (аквафаба)
- Сокът на 1/2 или 1 лимон
- 100 гр. кедрови ядки Dr. Keskin
- Хималайска сол Dr. Keskin
- Чесън – количеството е по желание.
- Екстра Върджин зехтин Creta Vita – за поръсване.
Приготвяне:
Всички съставки се блендират до получаване на хомогенна смес. Поднасяме хумуса, поръсен със зехтин и червен пипер. Идеален да му се насладите в комбинация с домашно изпечен хляб или лаваш и изобилие от зеленчуци!
Да ви е сладко!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft