Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
- 2 ч.ч. нахут (накиснат във вода от вечерта)
- 1 с.л. нахутено брашно Dr. Keskin
- 1 скилидка чесън
- 1 малка глава лук
- Сол, черен пипер, кимион, кориандър
- Ситно накълцан зелен лук (по желание)
- Магданоз
Приготвяне:
Смиламе зеленчуците в блендер. Към тях добавяме нахута и брашното от нахут.
Оставяме във фризера за 10 минути.
Оформяме кюфтенцата.
Печем във фурна на 180 градуса /с вентилатор/ до зачервяване.
Можем да сервираме с “Крема от кашу” и салата за повече свежест:
Да ви е сладко!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
👉👉👉 https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук
👉👉👉 https://www.tanyascrafts.com