Идея от Tanya’s crafts за: *вкусен/ *веган/ *сезонен десерт
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки за тиквения крем:
- Печена тиква
- 1 кен кокосово мляко
- Сироп от фурми Dr. Keskin / кленов сироп
- агар-агар
Приготвяне:
Пасираме всички съставки с изключение на агар-агара. Разтваряме агар-агар според инструкциите на опаковката. Смесваме тиквената смес с агар-агара.
Оставяме в хладилника и се залавяме с приготвянето на шоколадовия крем.
Съставки за шоколадовия крем:
- 100 гр. кашу Dr. Keskin
- 2с.л. какао
- 1/2 кен кокосово мляко
- 3 с.л. захар (мусковадо Dr. Keskin /кокосова)
Приготвяне:
Слагаме всичко в кухненски робот/ блендера и блендираме до получаване на хомогенна смес. Разпределяме в чашите с тиквен крем. Връщаме в хладилника.
Консумираме в приятна компания!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft