Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Пицата е любимото хапване на малки и големи… Tanya’s crafts ни разкрива рецептата за изненадващо вкусна и различна пица с брашно от коприва и пълнозърнест лимец.
Ето и съставките за тестото:
2 с.л. брашно от коприва Dr. Keskin
500 гр. брашно от лимец
1 ч.ч. вода
щипка хималайска сол Dr. Keskin
щипка захар Dr. Keskin ,(стевия, стевиола на кристали)
Приготвяне:
Пресяваме брашното от лимец. Добавяме останалите съставки и замесваме тесто.
Оформяме блат за пица с ръце или точилка.
За гарниране на пицата използваме въображение и продукти по желание.
Печем на 170 градуса до готовност.
Добър апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft