fbpx

Тесто за пица с брашно от коприва

Тесто за пица с брашно от коприва “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Пицата е любимото хапване на малки и големи… Tanya’s crafts ни разкрива рецептата за изненадващо вкусна и различна пица с брашно от коприва и пълнозърнест лимец.

Ето и съставките за тестото:

2 с.л. брашно от коприва Dr. Keskin

500 гр. брашно от лимец

1 ч.ч. вода

щипка хималайска сол Dr. Keskin

щипка захар Dr. Keskin ,(стевия, стевиола на кристали)

Приготвяне:

Пресяваме брашното от лимец. Добавяме останалите съставки и замесваме тесто.

Оформяме блат за пица с ръце или точилка.

За гарниране на пицата използваме въображение и продукти по желание.

Печем на 170 градуса до готовност.

Тесто за пица с брашно от коприва и пълнозърнест лимец “Д-р Кескин”

Добър апетит!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук  Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft