BY DR. KESKIN
Трудност 2/5 45 минути 4 порции Без добавена захар Без глутен
Лека текстура, плътен вкус – соленото има ново измерение!
Съставки:
- 3 яйца
- 300 гр. кисело мляко
- 100 гр. оризово брашно Dr. Keskin
- 100 гр. пълнозърнесто царевично брашно
- 1 ч.л. хлебна сода
- 50 мл зехтин Cretan Elixir
- 1 ч.л. хималайски солни кристали Dr. Keskin, фини
- 2 с.л. натрошено сирене
- 2 с.л. микс семена Dr. Keskin
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата в купа. Смесваме хлебната сода в киселото мляко, за да шупне и я добавяме към яйцата. Прибавяме мазнината, солта, семената и сиренето. Разбъркваме добре. Накрая добавяме оризовото и царевичното брашно. Разстиламе в тавичка и поръсваме със семената. Печем 25-30 минути в загрята фурна на 180°C
Оставяме за 10 минути и после го нарязваме на квадрати.
Занеси на приятелите си!
Още свежи и полезни продукти – открий тук:
https://keskin.bg/shop/