Солен кекс с оризово брашно

      BY DR. KESKIN 

 

                                                                                                                                                                   

   Трудност 2/5                                 45  минути                               4 порции                          Без добавена захар                           Без глутен                                   

 

Лека текстура, плътен вкус – соленото има ново измерение!

Съставки:

 

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата в купа. Смесваме хлебната сода в киселото мляко, за да шупне и я добавяме към яйцата. Прибавяме мазнината, солта, семената и сиренето. Разбъркваме добре. Накрая добавяме оризовото и царевичното брашно. Разстиламе в тавичка и поръсваме със семената. Печем 25-30 минути в загрята фурна на 180°C

Оставяме за 10 минути и после го нарязваме на квадрати.

Занеси на приятелите си!

 

Още свежи и полезни продукти – открий тук:
https://keskin.bg/shop/