Съставки:
3 с.л. брашно от коприва Dr. Keskin
2 ч.ч. брашно лимец Dr. Keskin
4 „веган“ яйца, приготвени от: 2 с.л. натрошен лен Dr. Keskin с 4 с.л. вода и 30 гр. чиа Dr. Keskin със 100 мл. вода
/веган яйцата можете да замените с 4 кокоши яйца/
2 ч.л. хл. сода или бакпулвер
½ ч.л. джоджен
100 гр. сирене /натрошено/
2-3 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
300 мл. вода
Приготвяне:
Ако правите веган варианта: накисваме лена и чиата с водата за 5-10 мин. Пресяваме брашното. Смесваме всички продукти и разбъркваме добре.
Печем 30-35 мин. на 170 градуса.