Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки
- 250 гр. оризово брашно dr.Keskin
- 1 бакпулвер + ванилия
- 1 ч.л. сода + 1 с.л. ябълков оцет
- 2 с.л. бадемово брашно dr.Keskin
- 2 с.л. кокосово брашно dr.Keskin
- 1 и 1/2 ч.ч. бадемово/кокосово или друго мляко
- 1 с.л. кокосово масло dr.Keskin
- 1-2 с.л. натрошен лен dr.Keskin
- 1 с.л. хуск dr.Keskin (по желание)
- 5-6 с.л. кокосова захар dr.Keskin
- кайсии разрязани на половинки
Приготвяне:
1. Разбъркваме сухите съставки, след което смесваме с мокрите.
2. Оставяме сместа да престои за 10 мин. за да може лена да набъбне.
3. Изсипваме в тавичка постлана с хартия за печене или намазана с кокосово масло.
4. Редим почистените от костилките кайсии по начин, който ви харесва.
Печем на 175 градуса до суха клечка, около 35-40 мин.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук