fbpx

Рошави кексчета с БИО мюсли

Рошави кексчета с БИО мюсли “Д-р Кескин”

Една вкусна идея от Tanya’s craft.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

1 банан

1/2 ч.ч. БИО Мюсли Dr. Keskin

2 с.л. овесено брашно

3 ленени яйца ( 3 с.л. натрошен лен Dr. Keskin + 9 с.л. вода)

1 кафена чаша лешниково мляко

1 и 1/2 с.л. кокосова сметана (от консерва)

2 с.л. сироп от фурми Dr. Keskin

1 с.л. кокосова захар

1 ч.л. чия Dr. Keskin

1 с.л. бакпулвер

малко kombucha по желание

Рошави кексчета с чия семена “Д-р Кескин”

Приготвяне:

Смесваме всички съставки. Разбъркваме добре и разпределяме във форми за мъфини.

Печем 20 мин, на 170 градуса. Внимаваме да не загорят, т.к. овесените ядки се запичат бързо.

Оставяме да изстинат и гарнираме по желание.

Рошави кексчета със сироп от фурми “Д-р Кескин”
Рошави кексчета с ленено семе “Д-р Кескин”
Рошави кексчета с лешниково мляко “Д-р Кескин”

Приятен апетит!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft