Една вкусна идея от Tanya’s craft.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
1 банан
1/2 ч.ч. БИО Мюсли Dr. Keskin
2 с.л. овесено брашно
3 ленени яйца ( 3 с.л. натрошен лен Dr. Keskin + 9 с.л. вода)
1 кафена чаша лешниково мляко
1 и 1/2 с.л. кокосова сметана (от консерва)
2 с.л. сироп от фурми Dr. Keskin
1 с.л. кокосова захар
1 ч.л. чия Dr. Keskin
1 с.л. бакпулвер
малко kombucha по желание
Приготвяне:
Смесваме всички съставки. Разбъркваме добре и разпределяме във форми за мъфини.
Печем 20 мин, на 170 градуса. Внимаваме да не загорят, т.к. овесените ядки се запичат бързо.
Оставяме да изстинат и гарнираме по желание.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft