fbpx

Палачинки с брашно от елда

Палачинки с брашно от елда “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

В събота, традицията повелява: вкусни палачинки за закуска!

Съставки:

  • 2 ч.ч. брашно от елда Dr. Keskin
  • 1 ч.ч. овесено / соево мляко (можем да заменим с друго ядково или кокосово по избор)
  • 1 ч.ч. вода
  • 1 с.л. кокосова сметана
  • щипка хималайска сол Dr. Keskin
  • щипка кафява тръстикова захар Dr. Keskin
Палачинки с брашно от елда и пчелен мед “Д-р Кескин”

Приготвяне:

Смесваме всичко, разбъркваме и печем в тиган с незалепващо покритие.

След изпичане, намазваме с кокосово масло или друго по избор.

Гарнираме с плодове, сироп от фурми, сладко или био какаов крем Dr. Keskin.

Палачинки с брашно от елда и сироп от фурми “Д-р Кескин”

Добър апетит!

Палачинки с брашно от елда и БИО какаов крем “Д-р Кескин”
Палачинки с брашно от елда и конфитюр от ягоди “Д-р Кескин”

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft