BY DR. KESKIN
Трудност 1/5 20 минути 4 порции Веган Без глутен
Палачинки с характер – елдата придава лекота, плътност и деликатен вкус, който остава в съзнанието!
Съставки:
- 2 ч.ч. брашно от елда Dr. Keskin
- 1 ч.ч. овесено / соево мляко (може да замените с друго ядково или кокосово по избор)
- 1 ч.ч. вода
- 1 с.л. кокосова сметана Dr. Keskin
- 1 щипка хималайска сол Dr. Keskin, фина
- 1 щипка кафява тръстикова захар Dr. Keskin
Начин на приготвяне:
Смесваме всичко, разбъркваме и печем в тиган с незалепващо покритие.
Намазваме след изпичане с кокосово масло или друго по избор.
Изфукай се!
Още свежи и полезни продукти – открий тук:
https://keskin.bg/shop/