fbpx

Пай с ябълково брашно

Пай с ябълково брашно “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

  • 3 ябълки
  • 2 с.л. кокосово брашно Dr. Keskin
  • 3 с.л. ябълково брашно Dr. Keskin
  • Сокът от 1/2 лимон
  • 1/2 ч.ч. кафява тръстикова захар Dr. Keskin
  • 3 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
  • 2 ч.л. бакпулвер
  • 2 яйца
  • 1 ч.ч. брашно (лимец)
  • 50 мл. вода
Пай с ябълково и кокосово брашно “Д-р Кескин”

Приготвяне:

Настъргваме 2 от ябълките.

Добавяме останалите съставки и разбъркваме добре.

Изсипваме в тавичка и нареждаме отгоре резените от третата ябълка.

             Печем на 170 градуса за 30 мин.

Можем да поръсим с кафява захар, преди да изпечем сладкиша.

Пай с ябълково и БИО кокосово брашно “Д-р Кескин”

Да ви е сладко!

Пай с ябълково брашно и брашно от лимец “Д-р Кескин”

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft