Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
- 1 ч.ч. брашно от лимец
- 1 ч.ч. фини овесени ядки Dr. Keskin
- 5 с.л. кокосова захар
- 2 с.л. сладко от праскови
- 1 ч.ч. ядково мляко
- 1 бакпулвер
- 1 с.л. какао
Можем да заменим ядковото мляко с хладка вода, а сладкото от праскови – с друг вид сладко или сушени плодове.
Приготвяне:
Разбъркваме всички съставки до получаване на хомогенна кексова смес. Изсипваме сместа във форма за кейк. Печем на 180 градуса за 40 мин. или до суха клечка.
Гарнираме с разтопен на водна баня бял шоколад “Trapa” със стевия, смесен с малко ядково мляко и кокосови стърготини.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft