fbpx

Овесени бисквити със стафиди

Кескин.бг

Необходими продукти:
2 ч.ч. БИО Овесени ядки “Д-р Кескин”
1 ч.ч. Брашно “Здраве” – Арчар
1 к.ч. Стафиди “Д-р Кескин”
1/2 к.ч. Арония “Д-р Кескин”, сушена, без захар
30гр Годжи бери “Д-р Кескин”, сушено
1/2 ч.л. Хималайска сол “Д-р Кескин”
20мл (равняват се на 100 гр. захар) Суитли Стевия, течен подсладител
1/2 к.ч. Гхи пречистено краве масло “Вълчев”
1/2 ч.ч. Прясно мляко
1 Ябълка
1 Яйце
1/2 ч.л. Бакпулвер
2 ч.л. Канела

Начин на приготвяне:
Овесените ядки (Овесени ядки “Д-р Кескин”, без глутен), брашното (Брашно “Грахам” – Арчар), солта (Диетична сол “Lo Salt”), бакпулверът и канелата се смесват в купа. В отделен съд се разбива яйцето, добавя се млякото, маслото (БИО Гхи пречистено масло “Вълчев”), подсладителя (Суитли ултра – течен подсладител), настърганата ябълка (Брашно от ябълка “Д-р Кескин”), стафидите, аронията и годжи бери-то. Разбърканата смес се добавя към купата с брашното. Омесва се и се оформят сладки. Подреждат се в намазнена тава и се пекат 15-20 минути на 200 градусова фурна.
Добър апетит!

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.