fbpx

Мъфини с шипково брашно

Съставки

3 с.л. чиа Dr.Keskin + 100 мл вода

2 с.л. натрошен лен Dr. Keskin + 4 с.л. вода

3 с.л. шипково брашно Dr. Keskin

2 с.л. кафява тръстикова захар Dr. Keskin

300 мл вода

1 ч.ч. пълнозърнесто брашно от лимец Dr. Keskin

2 ч.л. бакпулвер

1 шепа сушени червени боровинки Dr. Keskin

Шоколадови капки за украса.

 

Приготвяне

Смесваме чиата заедно с натрошения лен и водата и оставяме да набъбнат за 10 мин.

Добавяме останалите съставки и разбъркваме добре.

Разпределяме сместа във форми за мъфини.

Поръсваме с шоколадови капки /по желание/.

Печем 30 минути на 170 градуса.

 

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.