Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки
- 2 ч.ч. (220 гр.) брашно от спелта
- 1 ч.ч. (110 гр.) еритритол dr.Keskin
- 150 гр. веган масло
Приготвяне
-
Нарязваме маслото на кубчета и ги оставяме на стайна температура.
-
Смесваме брашното и еритритола с маслото.
-
Започваме да мачкаме всички съставки до получаване на еднородна смес, тесто. Първоначално сместа ще е ронлива и на трохи.
-
Завиваме тестото в прозрачно фолио и оставяме в хладилника за 15 мин.
-
Разточваме и режем в желаните форми.
-
Украсяваме по желание, аз използвах разтопен на водна баня шоколад „Трапа“.
-
Печем на 180 градуса за около 20 мин. Следете да не прегорят.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук