Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки
- 1 бр. средно голяма тиквичка
- 5-6 средно големи моркова
- 1/2 ч.ч. натурална елда dr.Keskin
- щипка Хималайска сол dr.Keski
- вода
Приготвяне:
Подготовка: Накисваме във вода 1/2 натурална елда за няколко часа.
- Измиваме и нарязваме тиквичката.
- Почистваме и нарязваме морковите.
- Сваряваме зеленчуците.
- Докато зеленчуците се варят, в малък съд сваряваме/ задушаваме елдата.
- Смесваме зеленчуците и сварената елда в блендер или пасираме с пасатор до гладкост.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук