BY DR. KESKIN
Трудност 2/5 30 минути 4 порции Без добавена захар Без глутен
Свежестта на авокадото среща хранителната сила на конопеното брашно – една супа, която обгръща сетивата и храни отвътре!
Съставки:
- 1 глава лук
- 1 тиквичка
- 3 бр. авокадо
- 1 с.л. брашно от коноп Dr. Keskin
- 1 1/2 ч.ч. прясно или ядково мляко
- 1 с.л. конопено семе Dr. Keskin
- 2 с.л. зехтин Cretan Elixir
- 1/2 ч.л. хималайски солни кристали Dr. Keskin, фини
- 2 стръка мента, нарязана на ситно
Начин на приготвяне:
Задушаваме лука със зехтина в тенджера. Добавяме нарязаната на кубчета тиквичка. Като омекне, прибавяме авокадото, солта и ментата. Задушваме. Разтваряме брашното от коноп в млякото и смесваме с останалите продукти. Оставяме да заври и сваляме от котлона. Пасираме. Сервираме топла или студена, поръсена с конопено семе.
Сподели с близките си!
Още свежи и полезни продукти – открий тук:
https://keskin.bg/shop/