Крем-сирене от брашно от кашу

                                                                                      BY DR. KESKIN 

 

                                                                                                                                           

Трудност 1/5                    20 минути                4 порции            Веган             Без добавена захар       Без глутен          КЕТО

 

Фино балансирано между ядкова сладост и деликатна киселинност – крем-сиренето от кашу е новият герой във всяка модерна кухня!

Съставки:

Начин на приготвяне:

Смесваме в блендер брашното от кашу с 2/3 от водата. Добавяме чесъна, маята и лимоновия сок. Разбиваме, като добавяме постепенно и останалата вода до получаване на хомогенна кремообразна смес. Накрая овкусяваме със сол и зехтин. Крема-сиренето от кашу може да се съхранява до 3-4 дни в затворен съд, в хладилник.

Сподели с близките!

 

Още свежи и полезни продукти – открий тук:
https://keskin.bg/shop/