BY DR. KESKIN
Трудност 1/5 20 минути 4 порции Веган Без добавена захар Без глутен КЕТО
Фино балансирано между ядкова сладост и деликатна киселинност – крем-сиренето от кашу е новият герой във всяка модерна кухня!
Съставки:
- 200 гр. брашно от кашу Dr. Keskin
- 70-80 мл вода
- 1-2 скилидки чесън (по желание)
- 2 с.л. хранителна мая люспи (придава вкус на сирене)
- 2 с.л. лимонов сок
- 1 с.л. екстра върджин маслиново масло КретаЕликсир
- щипка фини хималайски солни кристали Dr. Keskin
Начин на приготвяне:
Смесваме в блендер брашното от кашу с 2/3 от водата. Добавяме чесъна, маята и лимоновия сок. Разбиваме, като добавяме постепенно и останалата вода до получаване на хомогенна кремообразна смес. Накрая овкусяваме със сол и зехтин. Крема-сиренето от кашу може да се съхранява до 3-4 дни в затворен съд, в хладилник.
Сподели с близките!
Още свежи и полезни продукти – открий тук:
https://keskin.bg/shop/