Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Крем /сос/ от кашу – идеално допълнение към паста, салати или просто намазан на филийка.
Съставки:
100 гр. кашу Dr. Keskin
100 мл. вода
хималайска сол Dr. Keskin
1 с.л. сок от лимон
1 с.л. ябълков оцет
Може да се добави и пробиотик на прах.
Ако желаете консистенцията да е като на сос за гарниране на салати или други ястия, увеличете малко количеството на водата.
Приготвяне:
Накисваме кашуто за 1-2 часа. Слагаме всички съставки в блендер и миксираме на високи обороти до получаване на крем. Изсипваме в бурканче и прибираме в хладилника.
Най-вкусен и с най-добра консистенция се получава, ако престои една нощ на студено.
За по-богат вкус можете да добавите различни подправки по желание.
Ще останете приятно изненадани!
Насладете се!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft