fbpx

Крема сос от кашу

Крема сос от кашу “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Крем /сос/ от кашу – идеално допълнение към паста, салати или просто намазан на филийка.

Съставки:

100 гр. кашу Dr. Keskin

100 мл. вода

хималайска сол Dr. Keskin

1 с.л. сок от лимон

1 с.л. ябълков оцет

Може да се добави и пробиотик на прах.

Ако желаете консистенцията да е като на сос за гарниране на салати или други ястия, увеличете малко количеството на водата.

Приготвяне:

Накисваме кашуто за 1-2 часа. Слагаме всички съставки в блендер и миксираме на високи обороти до получаване на крем. Изсипваме в бурканче и прибираме в хладилника.

Най-вкусен и с най-добра консистенция се получава, ако престои една нощ на студено.

За по-богат вкус можете да добавите различни подправки по желание.

Ще останете приятно изненадани!

Насладете се!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft