Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
- 70 гр. кокосови стърготини
- 30 гр. ядково мляко (бадемово, соево)
- щипка хималайска сол Dr. Keskin
- 3 с.л. сироп от фурми Dr. Keskin
- 3 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
- черен шоколад “Trapa”
Приготвяне:
Смесваме всички съставки (с изключение на шоколада), докато сместа стане на лепкаво и леко ронливо тесто. От него оформяме полусфери – с помощта на мерителна лъжичка.
Поставяме полусферите в тавичка, постлана с хартия за печене.
Печем на 160 градуса с вентилатор за около 10-15 мин. или до лек златист загар.
Разтопяваме шоколада на водна баня. Всяка полусфера потапяме и напръскваме леко с шоколада. Оставяме шоколада да стегне и похапваме в добра компания.
Да ви е сладко!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft