Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки
- 200 гр. кашу dr.Keskin
- 250 мл. вода
- пробиотик
- 1-2 с.л. сок от лимон
Приготвяне
- Накисваме кашуто за поне 4 часа
- Измиваме и блендираме заедно с водата.
- Изсипваме в подходящ стъклен съд.
- Добавяме пробиотика и сока от лимон, разбъркваме.
- Затваряме съда, завиваме с кърпа и оставяме да престои между 12-16 часа на топло (температура около 35 градуса)
Можете да загреете фурната предварително на 35 градуса, изключвате и може да оставите млякото през нощта да се подкваси.
След като е готово на другия ден, прибираме в хладилник да се охлади.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук