Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки
- 500 мл ядково мляко
- 3 с.л. ябълков оцет
- 2 банана (намачкани)
- 3 с.л. натрошено ленено семе dr.Keskin
- 1 ч.ч. овесени трици dr.Keskin
- 1/2 ч.ч. овесени ядки dr.Keskin
- 4 с.л. кокосово брашно dr.Keskin
Приготвяне
- Смесваме млякото с оцета и оставяме да престои за 5 минути.
- През това време намачкваме добре (с вилица) бананите и смесваме със сухите съставки.
- Добавяме млякото към останалите съставки и разбъркваме добре до хомогенна смес.Сместа трябва да е по-гъста, от палачинкова.
- Загряваме много добре уреда за гофрети.
- Намазан с малко мазнина, аз ползвам кокосово масло dr.Keskin.
- Изсипваме малко от сместа с лъжица и затваряме.
- Изчакваме и внимателно отваряме, за да не разкъсаме гофретите.
Насладете им се с вкусен таханов шоколад „Олимп“ или конфитюр от ягоди dr.Keskin
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук