Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки
- 1 ч.ч. (250мл) леща
- 1/2 ч.ч. или 6 с.л. киноа
- 2 с.л. кокосово масло без аромат dr.Keskin
- Подправки: кимион, чубрица, черен пипер, чеснов прах, сол
Приготвяне
- Сваряваме лещата.
- Смиламе киноата на брашно.
- Блендираме лещата заедно с половината киноа и подправките.
- Добавяме останалата половина от киноата и кокосовото масло. Разбъркваме добре.
- Оформяме малки кюфтенца, които поставяме върху хартия за печене.
Печем на 170 градуса за 20 мин.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук