fbpx

Веган брауни с тиква

Веган брауни с тиква и чия семена “Д-р Кескин”

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

160 гр. черен шоколад Trapa

1 с.л. кокосово масло Dr. Keskin

1 ч.ч. пюре от тиква

2 с.л. ленено семе Dr. Keskin (натрошено)

3 с.л. чия Dr. Keskin

2 с.л. кокосова захар

40 гр. бадемово брашно Dr. Keskin

60 гр. кокосово брашно Dr. Keskin

2 с.л. какао

1 ч.л. канела

1 ч.л. сода

сироп от фурми Dr. Keskin или кленов сироп (по желание).

Веган брауни с тиква и натрошено ленено семе “Д-р Кескин”

Приготвяне:

Смесваме чията и натрошеното ленено семе с водата и ги оставяме за 10 мин, докато поемат течността. Разтопяваме шоколада на водна баня и добавяме кокосовото масло.

Приготвяме тиквата на пара и я пюрираме. Добавяме шоколада към пюрето от тиква и разбъркваме добре. Смесваме останалите съставки с чията и лененото семе и добавяме към сместа от тиква и шоколад. Изсипваме цялата смес в малка тавичка върху хартия за печене. Печем на 180 градуса с вентилатор за 30-40 мин. Оставяме да изстине добре, след което разрязваме на малки парчета.

Веган брауни с тиква и сироп от фурми “Д-р Кескин”

Добър апетит!

Веган брауни с тиква и БИО кокосово масло “Д-р Кескин”

Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft