Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
160 гр. черен шоколад Trapa
1 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
1 ч.ч. пюре от тиква
2 с.л. ленено семе Dr. Keskin (натрошено)
3 с.л. чия Dr. Keskin
2 с.л. кокосова захар
40 гр. бадемово брашно Dr. Keskin
60 гр. кокосово брашно Dr. Keskin
2 с.л. какао
1 ч.л. канела
1 ч.л. сода
сироп от фурми Dr. Keskin или кленов сироп (по желание).
Приготвяне:
Смесваме чията и натрошеното ленено семе с водата и ги оставяме за 10 мин, докато поемат течността. Разтопяваме шоколада на водна баня и добавяме кокосовото масло.
Приготвяме тиквата на пара и я пюрираме. Добавяме шоколада към пюрето от тиква и разбъркваме добре. Смесваме останалите съставки с чията и лененото семе и добавяме към сместа от тиква и шоколад. Изсипваме цялата смес в малка тавичка върху хартия за печене. Печем на 180 градуса с вентилатор за 30-40 мин. Оставяме да изстине добре, след което разрязваме на малки парчета.
Добър апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft