Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
2 ч.ч. овесено брашно от смлени фини овесени ядки Dr. Keskin
1/2 ч.ч. бадемово брашно
4 с.л. палмова /кокосова захар
2 с.л. сироп от фурми Dr. Keskin / кленов сироп (по желание)
ядково мляко, необходимо при замесване на тестото.
Приготвяне:
Омесваме меко тесто.
Оформяме бисквитки с ръка като леко притискаме с длан. С чаша, потопена в цейлонска канела пристискаме бисквитките, за да оставим красив отпечатък.
Печем в умерена фурна на 180 градуса до леко зачервяване.
Да ви е сладко!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
👉👉👉 https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук
👉👉👉 https://bit.ly/3gPQY4n