Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
- 2 с.л. чия Dr. Keskin + 100 мл вода
- 1 1/2 ч.ч. натурална зелена елда (смляна) Dr. Keskin
- 2 средно големи ябълки
- 10 гр. бакпулвер
- 3 с.л. ксилитол / еритритол Dr. Keskin
- 1-2 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
- 150 мл хладка вода
Приготвяне:
- Настъргваме ябълките и към тях добавяме чията и водата. Оставяме за 10 минути.
- През това време смиламе елдата в нутрибулет или друг кухненски робот.
- Смесваме всички съставки и разбъркваме добре.
Поръсваме с филирани бадеме Dr. Keskin за хрупкавост.
Печем на 170 градуса за 30-40 минути.
Да ви е сладко!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
👉👉👉 https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук
👉👉👉 https://www.tanyascrafts.com