Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
- около 500 гр. настъргана тиква
- 2 ленени яйца (2 с.л. натрошен лен Dr. Keskin + 4 с.л. вода)
- 2 с.л. бадемово брашно Dr. Keskin
- 2 с.л. кокосово брашно Dr. Keskin
- 2 с.л. люспи от елда Dr. Keskin
- шепа орехови ядки Dr. Keskin – начупени
- 1/2 ч.л. канела
- 4 с.л. палмова захар (може да ползвате и друга)
- 1 – 2 с.л. кокосово масло Dr. Keskin
- 1/2 ч.ч. ядково мляко
- 1 бакпулвер.
Приготвяне:
- Приготвяме ленените яйца и оставяме сместа да престои около 10 минути.
- Настъргваме тиквата на едро ренде.
- Смесваме тиквата със сухите съставки и разбъркваме.
- Добавяме мокрите съставки и ленените яйца.
Сместа изсипваме в подходяща форма за печене и разпределяме равномерно на дебел пласт.
Печем в загрята на 180 градуса фурна за около 35-40 мин.
Оставяме да изстине добре и сервираме, поръсен с малко „Инулин Dr. Keskin „
След като изстине можете да оставите в хладилник за час.
Приятен апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
👉👉👉 https://keskin.bg/shop/
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук
👉👉👉 https://bit.ly/3gPQY4n