Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
Съставки:
За блатовете:
Бисквитки безглутен dr.Keskin
- С лешник
- Ореховка
- С боровинка
За крема:
1 банан
1 кен кокосово мляко
1 с.л. агар агар 3 с.л чия dr.Keskin
Приготвяне:
- За блат ползваме 2 бисквитки, като за основа бисквитка с лешник, а за втори блат – ореховка.
- Крема приготвяме по следния начин: кокосовото мляко, чията и банана блендираме.
- Затопляме малко вода (около 20-30 гр.) на котлона и след завиране добавяме агар агар. Разбъркваме до пълно разтваряне и добавяме към банановия крем.
- Оставяме крема да престои за 10 минути и редим бисквитка-крем-бисквитка-крем.
❄ Оставяме мини тортичките в хладилника за поне 2-3 часа.
Да Ви е сладко!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук