Брускети с брашно от нахут

  BY DR. KESKIN 

 

                                                                                                                                                

        Трудност 2/5                          35 минути                   4 порции                      Веган                     Без добавена захар           Без глутен    

 

Златни препечени хапки, покрити с билки, зехтин и ароматен босилек – Италия в едно хапване!

Съставки:

Начин на приготвяне:

Смесваме в купа сухите съставки. Добавяме зехтина и водата до получаване на гладко тесто. Разстиламе на тънък лист – около 3-4 мм. Нарязваме на големи правоъгълници с къдрав нож. Нареждаме в тава, покрита с хартия за печене. Печем в загрята фурна около 10-15 мин на 180ᴼС.

След като изстинат, гарнираме по желание с Мус от тофу с копър „GourmeTofu“ или друг веган деликатес.

Почерпи роднините!

                                                                                                                                                                                  

Още свежи и полезни продукти – открий тук:
https://keskin.bg/shop/