BY DR. KESKIN
Трудност 2/5 35 минути 4 порции Веган Без добавена захар Без глутен
Златни препечени хапки, покрити с билки, зехтин и ароматен босилек – Италия в едно хапване!
Съставки:
- 200 гр. брашно от нахут Dr. Keskin
- 1 равна ч.л. хималайска сол Dr. Keskin, фина
- 1 равна ч.л. бакпулвер
- 1/2 ч.л. смлени билки, според желания вкус – розмарин, риган, босилек или др.
- 3 с.л. зехтин Cretan Elixir
- 100 мл вода
Начин на приготвяне:
Смесваме в купа сухите съставки. Добавяме зехтина и водата до получаване на гладко тесто. Разстиламе на тънък лист – около 3-4 мм. Нарязваме на големи правоъгълници с къдрав нож. Нареждаме в тава, покрита с хартия за печене. Печем в загрята фурна около 10-15 мин на 180ᴼС.
След като изстинат, гарнираме по желание с Мус от тофу с копър „GourmeTofu“ или друг веган деликатес.
Почерпи роднините!
Още свежи и полезни продукти – открий тук:
https://keskin.bg/shop/