Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.
За браунито:
- 200гр накисната и добре измита киноа “Д-р Кескин” от предната вечер
- 150гр микс от червена боровинка “Д-р Кескин” и стафиди “Д-р Кескин”
- 150гр вода
- 2 с.л брашно от ябълка “Д-р Кескин”
- 3 с.л брашно от рожков
- шоколадови капки (черен шоколад – шоколад със стевия, 80% какао, “Трапа”) по желание
Смесваме всичко в блендер.
Поставяме в правоъгълна тавичка с хартия за печене.
Печем на 180 градуса за около 30 мин
За шоколада:
- 150гр сварен нахут “Д-р Кескин”
- 1-2 с.л рожков/ какао
- 1 с.л БИО Кокосово масло студено пресовано ЕВ “Д-р Кескин”
- 100гр кокосова сметана от консерва
- сироп от фурми за подслаждане
Добър апетит!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук Д-р Кескин магазин
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук Tanya’s Craft