fbpx

Безглутенов сладкиш с праскови (кето)

Сътворено от Tanya’s crafts.

С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин.

Съставки:

  • 4 нектарини/ праскови
  • 1 ч.ч. люспи от елда dr.Keskin
  • 1/2 ч.ч. мюсли dr.Keskin
  • 2-3 с.л. кокосово брашно dr.Keskin
  • 3 с.л. бадемово брашно dr.Keskin
  • 2 с.л. натрошен лен dr.Keskin
  • 2 с.л. фъстъчен тахан
  • 1 и 1/2 ч.ч. ядково / растително мляко
  • 1 бакпулвер

Приготвяне

  1. Нарязваме 2 праскови на кубчета.
  2. Смесваме останалите съставки.
  3. Разбъркваме внимателно, като не прекаляваме, за да не стане сбит сладкиша.
  4. Другите 2 нектарини нареждаме на резени върху сладкиша или намазваме с любимия лешников шоколад dr.Keskin със стевия.

Печем на 180 градуса с вентилатор.

Приятен апетит!

Още свежи и полезни продукти – открийте тук
 https://keskin.bg/shop/

Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук 

https://bit.ly/3gPQY4n

Print Friendly, PDF & Email
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за поверителност.