Сътворено от Tanya’s crafts.
С подкрепата на Д-р Кескин – Добрият домакин
Съставки за плънката
- Накиснат от вечерта булгур – около 200-250гр
- Спанак 200гр
- Тофу 100гр, на кубчета
- Подправки: хималайска сол dr.Keskin, шарена сол, чубрица
Приготвяне
- Задушаваме булгура на слаб огън до поемане на течността
- Добавяме тофуто и спанака няколко минути преди да свалим от котлона
Сглобяване на баницата
- Разстиламе от плънката върху корите
- Навиваме на руло
- Завиваме на охлюв в тавата
След като извадите от фурната може да намажете с мазнина по избор ако не сте ползвали по време на готвенето.
Да ви е сладко!
Още свежи и полезни продукти – открийте тук
Още вкусни и здравословни рецепти – открийте тук